מלאו את הטופס ונטפל בבקשת המחיקה שלכם תוך 30 יום. אם יש לכם חשבון פעיל, אפשר גם למחוק אותו ישירות דרך מסך ההגדרות באפליקציה.
ראו גם את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות.